Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 Greek English
Α. Μαλιώτης Εξαγωγές
Αρχική Σελίδα   Φιλαγροτική Συμβουλευτική   MedBEESinessHubs
Α. Μαλιώτης Εξαγωγές
Η Εταιρεία
Τα Προϊόντα μας
Πινακας Εποχικότητας
Επικοινωνία

Η ΕταιρείαΕξαγωγείς φρέσκων αρωματικών και λαχανικών:

 

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1969, και  συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους εξαγωγείς στην Κύπρο, στα φρέσκα αρωματικά και εξωτικά λαχανικά με τις κύριες εξαγωγές μας σε αγορές που βρίσκονται σε Ευρωπαϊκές χώρες, κυρίως το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία. Στεγαζόμαστε σε ένα σύγχρονο και καλά εξοπλισμένο συσκευαστήριο που βρίσκεται στρατηγικά τοποθετημένο στη Βιομηχανική Ζώνη Έγκωμης στη Λευκωσία, σε απόσταση όχι μεγαλύτερη από 20 χιλιόμετρα από τις σημαντικότερες περιοχές καλλιέργειας που μας προμηθεύουν με το μεγαλύτερο μέρος των φρέσκων προϊόντων. Δύο φορτηγά-ψυγεία αναλαμβάνουν το έργο της μεταφοράς των εμπορευμάτων στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, ένα ταξίδι 45 λεπτών, που κατά την περίοδο αιχμής, μπορεί να επαναληφθεί δύο με τρεις φορές την ημέρα. Η ποιότητα και η διάρκεια ζωής στα προϊόντα είναι υψίστης σημασίας και ως εκ τούτου μεριμνούμε για την ελαχιστοποίηση του χρονικού διαστήματος από τη συγκομιδή προς την εξαγωγή. Η υπάρχουσα παραγωγική δυναμικότητα ανέρχεται σε περίπου 10 τόνους ανά ημέρα του τελικού προϊόντος (περίπου 2,500 κιβώτια), αλλά οι δυνατότητες μας επιτρέπουν την επέκταση της παραγωγικής ικανότητας σε 20 τόνους ημερησίως  αν αυτό χρειαστεί. Μεγάλο μέρος των εξαγωγών μας γίνεται αεροπορικώς και άρα διασφαλίζεται η φρεσκάδα και διάρκεια ζωής των προϊόντων.

 

Τα προϊόντα προμηθεύονται από τους παραγωγούς με τους οποίους έχουμε δημιουργήσει μακροχρόνια σχέση που μας επιτρέπει την καθοδήγησή τους στο σχεδιασμό των κύκλων παραγωγής ενώ παράλληλα παρέχουμε την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη. Λόγω της μικρής απόστασης μεταξύ παραγωγών και συσκευαστηρίου, η παράδοση των προϊόντων που συγκομίζονται γίνεται αρκετές φορές την ημέρα, έτσι ώστε ο χρόνος παραμονής των προϊόντων σε θερμοκρασία περιβάλλοντος να ελαχιστοποιείται. Όταν τα προϊόντα  φθάνουν στο συσκευαστήριο μας επιθεωρούνται, πλένονται  και μπαίνουν στα ψυγεία πριν από την διαδικασία της συσκευασίας. Η συσκευασία γίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, τόσο χύμα ή σε δέσμες σε χαρτοκιβώτια.

 

 

Διεθνείς έμποροι μπαχαρικών & σπόρων κορίανδρου:

 

Από το 1998 η εταιρεία μας ασχολείται με το διεθνές εμπόριο των σπόρων κόλιανδρου που προμηθεύονται από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, κυρίως τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Έχουμε επαφές με τους τοπικούς αγρότες και περιφερειακές αποθήκες που αναλαμβάνουν το έργο της συλλογής, επεξεργασίας και αποθήκευσης του σπόρου.

 

 


Α. ΜΑΛΙΩΤΗΣ ΛΤΔ

Αρ. Εγγραφής: 9444

Αρ. Φ.Π.Α.: 10009444Ν

Θέσεις Εργασίας Πάνω  |  Πίσω  |  Εκτύπωση  |  Εξειδικευμένη Αναζήτηση  |  Επικοινωνία  |  Αρχική Σελίδα